INES Auto - Home page
   

Heatflexx  Чистачки с подгряване 60см

Heatflexx  Чистачки с подгряване 60см

Heatflexx  Чистачки с подгряване 60см

Heatflexx  Чистачки с подгряване 60см

Heatflexx  Чистачки с подгряване 60см

Heatflexx Чистачки с подгряване 60см Цена:   89.00 лв

Поръчка на Heatflexx  Чистачки с подгряване 60см
 
 
През зимата по-добрата видимост означава безопасност. Новата идея, която ни помага да виждаме ясно какво става пред нас, са oтопляемите чистачки.

Само една фирма има патентовано производство и не трябва да се учудваме, че тя е от Канада. Интересното е, че първата европейска  страна, в която те се появяват, е България. Самите пера са конструирани така, че в тях има нагреватели. Свързват се с електрическата система на колата чрез специален комплект кабели. Щом температурата падне под +5 градуса, сензор автоматично включва подгряването и перата се затоплят бързо и силно. Преди да потеглите сутрин, не е необходимо да изчаквате загряването на двигателя и купето – топлината веднага отлепва чистачките и се разнася по стъклото, като започва да топи слоя скреж. По късно, по време на движение, топлите пера не увличат със себе си парчета лед, които да пречат на доброто чистене и оттам – на добрата видимост. А освен това топлината поддържа каучуковите смеси меки и еластични, което им осигурява добра работа и по-дълъг живот.


Освен добрата видимост,спокойствието и удобството, отопляемите чистачки ни носят и други ползи: лишаваме се от досадното чегъртане с пластмасова стъргалка по стъклото всяка сутрин. Не се налага за всеки сезон да купуваме нови чистачки – знаем, че когато ги пускаме върху скреж, перата се износват почти веднага. И не на последно място ще спестим купуването, мъкненето и пълненето на десетки литри течност за чистачки.


Oтопляемите чистачки са десет размера и се предлагат на единични бройки. Така всеки може съвсем точно да избере подходящите дължини и на двете пера за неговата марка и модел кола. Имат различни приставки за монтаж.

Без повече замръзване!

Революционни чистачки с подгряване на перата.

Патентована технология - 2 броя чистачки с гъвкави пера, пълен комплект окабеляване.

Размери за всякакви автомобили, адаптивно закачаване.

Съвместими с течностите за чистачки.

Само след 3 мин. от включването! Лед няма!

 
 
Heatflexx