INES Auto - Home page
   

BelTronics Vector 940 international

BelTronics Vector 940 international Цена:   389.00 лв

 
 2 години гаранция


Водещите фирми за производство на радарни детектори Ескорт (ESCORT) и Белтроникс (BELTRONICS) първи отговориха на предизвикателството, което поставят различните радарни на полицията в различните страни, като създадоха радарни детектори специално настроени така, че да могат да регистрират радарите на полицията на максимално разстояние.

Такъв модел е новия (модел 2011) Beltronics 940 International.

Разработен на базата на стария модел BEL V940, но със специални настройки за по- голяма чувствителност на К- обхват (K-band).

По този начин Белтроникс решиха проблема с мобилните радари на полицията работещи на POP режим.

Такива радари се използват от години в Русия, част от страните в Европа и от скоро в България.

Мобилните радари в България работят на К- обхват, монтирани са в автомобили и са снабдени с камери. За да регистрират скоростта на автомобил, те излъчват много кратък сигнал, който е истинско предизвикателство към радарните детектори и повечето от тях не могат да го регистрират.

Новия модел на Белтроникс BEL940 International  е проектиран така, че да улявя всеки, макар и кратък и маломощен импулс в К – обхват (K-band).

Патентования софтуер на вашия радар BEL940 сортира, оценява и елиминира фалшивите сигнали автоматично.

Резултата е префекна защита с минимален брой фалшиви предупреждения.

Това е най –добрия избор за радарен детектор, с който можете да бъдете сигурни, че ще можете да засичате всички видове радари използвани в България.

Описанието на радарния детектор Beltronics V940 International можете да изтеглите от 
Информация:

Вашият радар детектор включва софтуер за намаляване на досадните фалшиви сработвания, причинени от сигнали в K-band или X-band.
Такива са примерно сигналите от датчици на автоматични врати на офис сгради и бензиностанции, които излъчват в K-band. Тези сигнали се отчитат от почти всички марки радарни детектори като заплаха и се генерират фалшиви предупреждения за наличието на полицейски радар.
Патентования софтуер на вашия радар BEL940 сортира, оценява и елиминира фалшивите сигнали автоматично.
Резултатът е префекна защита с минимален брой фалшиви предупреждения.
 
 
BelTronics